Защита на данните

Нашата политика за поверителност накратко

Никога няма да използваме без ваше съгласие вашата лична информация.
Никога няма да предадем без ваше съгласие вашите данни за контакт или личната ви информация на трети страни, освен ако това не се изисква от закона.
Никога няма да ви изпращаме нежелани съобщения по електронната поща, за които не сте се абонирали, с изключение на важни съобщения за вашата покупка.
По всяко време ще имате възможност бързо и лесно да прекратите абонамента си за получаване на електронни съобщения от нас.

Нашата политика за поверителност подробно

Защитата на личните данни на нашите потребители е важна грижа за нашата компания.
Всички дейности на ЕвроОфис ЕООД в Интернет са в съответствие с европейските нормативни актове и нормативните актове в Република България. Политиката за поверителност определя как да се отнасяме с информацията, която събираме от вас при посещенията ви в този сайт.

Събиране и обработка на лични данни

Личните данни са информация, която служи за вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. ЕвроОфис ЕООД не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато поръчвате продукти или се абонирате за информационни бюлетини.

Използване и съхраняване на личните данни

ЕвроОфис ЕООД може да използва личните ви данни за: целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация, за обща комуникация с вас или при осъществяване на продажба от разстояние на продукт предлаган от ЕвроОфис ЕООД. Служителите на ЕвроОфис ЕООД са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Свобода на избора

Вие контролирате информацията, която предоставяте на ЕвроОфис ЕООД за себе си. Ако обаче изберете да не споделите тази информация със ЕвроОфис ЕООД, имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта. Потребителите, които са решили да прекратят абонамента си за информационния бюлетин, могат да престанат да получават тези съобщения, като ни пишат на sales@eurooffice.bg.

Автоматично записвана информация

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на ЕвроОфис ЕООД, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (брой посещения, последно влизане в сайта, поръчани продукти). Тази информация се използва, за да преценим доколко е привлекателен нашият сайт и да подобрим съдържанието и функционалността му. Вашите данни не се обработват повече, нито се предават на трети страни.

Сигурност

ЕвроОфис ЕООД отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

Непълнолетни лица

ЕвроОфис ЕООД съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на ЕвроОфис ЕООД без разрешението на своите родители или настойници. ЕвроОфис ЕООД никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни без разрешение.

Връзки към други Интернет сайтове

Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта www.eurooffice.bg , която се разработва от ЕвроОфис ЕООД. Под-страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици във или извън ЕвроОфис ЕООД, които не прилагат изявлението за защита на поверителността. Когато напускате сайта на ЕвроОфис ЕООД, моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

Уведомление за промени

Всички промени на нашата политика за защита на личните данни ще бъдат оповестявани в изявлението за поверителност, на главната страница и на други места, каквито сметнем за подходящи.

 

Powered By OpenCart EuroOffice © 2019