За нас

От управителя на ЕвроОфис

При сегашната икономическа ситуация в страната, самия факт, че ЕвроОфис съществува повече от 15 години достатъчно добре показва, че ние сме тук, за да останем. Ние ще продължим да предлагаме последните технологии, възможно най-доброто обслужване, на възможно най-добрата цена.

Приятно ми е да отбележа, че въпреки че голяма част от компютрите EuroPC са все още в гаранция (при нас тя винаги е била 3 години), ние не сме особено затруднени да я поддържаме – сервизният ни коефициент е под 1%. „Сериозна” техника означава преди всичко „надеждна”, а ние винаги се стремим да бъдем надежден партньор на нашите клиенти.

10 причини да изберете ЕвроОфис

  1. При нас всяко решение е индивидуално. Вашият компютър ще бъде конфигуриран според Вашите нужди, а не според нашите желания (и складови наличности).
  2. Ние не Ви продаваме известен брой компоненти, а Ви предаваме работеща и конфигурирана система.
  3. Нашите компютри имат 3 години пълна гаранция (върху труда и частите).
  4. Нашите компютри НАИСТИНА преминават 72-часов тест, за което се издава съответен протокол.
  5. Всеки компонент в тях е внимателно подбран от най-добрите предложения на ОЕМ пазара, от реномирани производители със сответните сертификати.
  6. Всички компоненти са прецизно тествани за качество и съвместимост. При снабдяването си с компоненти ползваме официалните канали за доставка.
  7. Най-новите технологии се вграждат в нашите компютри веднага, след като се изследват и утвърдят за производство.
  8. По Ваше желание предлагаме и много повече от продажбата: цялостни проекти за автоматизация, системна интеграция, разработване на специфичен софтуер.
  9. Ние предлагаме пълната гама сервизно обслужване и софтуерна поддръжка. 

 

Powered By OpenCart EuroOffice © 2019