Доставка

Срок и начин на доставка

1. Условия за покупка

Всички цени в електронния магазин са окончателни и важат за деня на поръчката. Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Информация зя начините на плащане ще получите при потвърждаване на поръчката. Нашите оператори ще се свържат с вас по телефона за потвърждаване и уточняване срока на доставка.

Продуктите, които сте поръчали ще Ви бъдат изпратени и доставени в най-кратък срок. Стандартния срок за доставка при наличност на склад е 5 работни дни след потвърждаване на поръчката за страната и 2 работни дни за района на столицата. 

При забавяне на доставката или ако продуктът не е на склад ще бъдете уведомени при потвърждаване на поръчката.

2. Начин на плащане

Информация за начините на плащане ще получите при потвърждаване на поръчката. Нашите оператори ще се свържат с вас за уточняване срока на доставката и начините на плащане.

3. Доставка

Продуктите, които поръчвате в нашия електронен магазин, се доставят чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес.

Цената за доставката се определя от куриерската фирма, доставила пратката и се добавя към стойността на поръчаните продукти. Разходите за доставката на продукта до Вас се определят от населеното място и външните характеристики на продукта (големина, тежест и обем). При потвърждаване на поръчката нашите оператори ще Ви уведомят за общата сума, включително и цената на куриерската услуга и начините на плащане. Ако искате предварително да се осведомите за цената на доставката и начините на плащане, моля свържете се с нас он-лайн. Изпратете ни името на продукта и населеното място, където искате да се достави. Можете да се свържете и на тел. 02/ 962 40 43.

Доставка на територията на България се извършва по ценовата листа и сроковете на Speedy.bg.

След извършване на поръчка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка. Нашите оператори ще се свържат с Вас по телефона за потвърждаване на заявката, уточняване срока на доставката и начините на плащане.

При забавяне на доставката или ако продуктът не е на склад ще бъдете уведомени при потвърждаване на поръчката.

 

Powered By OpenCart EuroOffice © 2019